Wij van Happymatras maken matrassen, topmatrassen en hoeslakens op maat. Wil u uw klanten een kwaliteitsmatras voor de caravan, camper, boot, bedstee, wieg, zelfgemaakte bed, vrachtwagen etcetera aanbieden? Dan bent u bij HappyMatras op het juiste adres. Matrassen met schuine kanten, ronden hoeken en taps lopende uiteinden zijn geen probleem voor onze vakmensen. Heeft u een grote partijvraag? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met onze vertegenwoordiger.

Als u bij Hotel Finn in Almere slaapt, dan slaapt u hoogstwaarschijnlijk op een boxspring geleverd door Happymatras. Hotel Finn wil het beste voor de gasten, vandaar dat er kwaliteitsboxsprings staan in elke kamer. Happymatras regelt het vervoer, monteert de boxsprings en voert eventueel de oude bedden en matrassen af.

Bij HappyMatras leveren we producten voor u op maat. Wij leveren zowel individuele producten alsmede grote partijen voor bijvoorbeeld hotels of woon- en zorgboerderijen. Samen met u kijken we welke kwaliteit u wenst of nodig heeft en maken we een scherpe offerte. Wilt u ook het installeren van bijvoorbeeld de boxspring aan ons uitbesteden? Of het verwijderen van uw oude bedden? Voor een geringe meerprijs regelen wij dit ook voor u. Indien u dit wenst krijgt u uiteraard ook een vermelding op onze website. 

Laat ons weten wat u nodig heeft en wij maken voor U een op maat gemaakte, scherpe offerte.

Hotel Azalea - Zwitserland

In hotel Azalea in het Zwitserse Saas Grund slaapt u op boxsprings en matrassen geleverd door HappyMatras. Wij hebben alles verzorgd van het leveren tot plaatsing in hotel en afvoer van de oude bedden. 

© 2024 HappyMatras

Please publish modules in offcanvas position.